Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 juni 2015, 16:03

Steekwond bij ruzie tijdens vissen aan de Krabbeplas

Laatst bijgewerkt: zondag 15:05 uur

VLAARDINGEN – Twee mannen raakten zondagavond gewond na een onenigheid tijdens het vissen aan de Krabbeplas. Beide Vlaardingers zijn aangehouden.

 

De politie ging af op een melding dat er een gewonde man in een woning aan de Stationsstraat zou zitten. Daar verklaarde de 51-bewoner dat hij gewond was geraakt bij een ruzie met een bekende tijdens het vissen aan de Krabbeplas. Naast verwondingen in zijn gezicht, had hij ook een steekwond in zijn bovenlichaam.

 

Omdat de verdachte zich nog bij de Krabbeplas zou ophouden, namen agenten daar een kijkje. De 40-jarige verdachte werd al snel gevonden en bevestigde de onenigheid. Bovendien bleek ook hij gewond. Daarom werd niet alleen hij, maar ook de man op de Stationsstraat aangehouden.

 

Bij het onderzoek aan de Krabbeplas vond de politie een mes. Het mes is door de politie meegenomen voor verder onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.