Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2015, 11:57

Felle brand legt deel Turkse winkel Parkweg in as

Laatst bijgewerkt: zondag 15:05 uur

SCHIEDAM – Een korte felle brand legde maandagochtend 27 april een deel van een Turkse supermarkt aan de Parkweg in Schiedam in de as. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken.

 

Voor het onderzoek is de politie dan ook op zoek naar meer informatie.

 

De hulpdiensten werden die maandagochtend rond tien voor vijf gealarmeerd. De brand was snel geblust maar had toch een flinke schade tot gevolg. Er raakte niemand gewond.

 

Na de brand is er in het pand forensisch onderzoek gedaan. Daarbij is het vermoeden ontstaan dat de brand mogelijk is aangestoken.

 

De politie sprak de afgelopen tijd al met meerdere buurtbewoners en bekeek diverse camerabeelden. Maar meer informatie is altijd welkom. Heeft u die nacht iets opvallends gehoord of gezien op de Parkweg of mogelijk zelfs bij de supermarkt? Laat het de politie alstublieft weten via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.