Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 juni 2015, 14:43

Bestuurder is rijbewijs kwijt en laat 17-jarige jongen rijden

Laatst bijgewerkt: zondag 15:05 uur

SPIJKENISSE – Agenten namen donderdagochtend het rijbewijs in van een 19-jarige man uit Spijkenisse omdat hij op de A15 met 135 km/u langs wegwerkzaamheden was gereden. Kort daarna zagen agenten dezelfde auto in Spijkenisse rijden. Ditmaal met een 17-jarige man achter het stuur die eerder de bijrijder was. De jongen is aangehouden.

 

Op de A15 ter hoogte van Spijkenisse mag vanwege wegwerkzaamheden tijdelijk 70 km/u gereden worden. Donderdagochtend reed een automobilist, terwijl daadwerkelijk mensen aan het werk waren op de afgesloten rijstrook, met 135 km/u langs de afzetting. De bestuurder is staande gehouden door agenten. De 19-jarige man heeft een bekeuring voor de snelheidsovertreding gekregen en zijn rijbewijs is ingenomen. De agenten drukten man uit Spijkenisse op het hart dat hij niet meer mocht rijden en iemand moest laten komen met een geldig rijbewijs om de auto, hem en zijn 17-jarige bijrijder weg te brengen.

 

Even later zien de agenten dezelfde auto op de Baljuwlaan in Spijkenisse met achter het stuur de eerdere bijrijder, een 17-jarige man uit Spijkenisse. Deze jongen had geen geldig identiteitsbewijs bij zich en is daarom aangehouden voor de wet ID. Ook heeft hij een bekeuring gekregen voor het rijden zonder rijbewijs.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.