Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 mei 2015, 15:29

Donderdag in Bureau Rijnmond

Laatst bijgewerkt: zondag 15:05 uur

SCHIEDAM/RHOON/BARENDRECHT – Deze donderdag wordt een nieuwe aflevering van Bureau Rijnmond uitgezonden met daarin: de mishandeling van een vrouw in Schiedam, een overval op het hoofdkantoor van Roobol in Barendrecht, inbraak in de Intratuin in Rhoon en diefstal van bouwmateriaal op de Europaweg.

 

Mishandeling Horvathweg
Een 26-jarige vrouw uit Rotterdam wordt om 01:45 uur afgezet door vrienden op de Horvathweg, ter hoogte van het station Schiedam Centrum en steekt de weg over. Terwijl ze loopt, loopt een groepje jongens achter haar aan. De jongens spreken haar aan en één van de jongens stompt haar. Als de vrouw weg rent, rennen ze haar weer achterna. De politie zoekt getuigen van dit voorval.

 

Overval Roobol Barendrecht
Op 1 april 2015 pleegt een man met een bivakmuts en een pistool in de vroege ochtend een overval op het hoofdkantoor van Roobol aan de Donk in Barendrecht. De door de dader gebruikte auto is op beelden vastgelegd. Het is een donkerkleurig, klein model auto. Opvallend is dat de kentekenplaat aan de achterzijde zich links van het midden bevindt. Wie heeft meer informatie over deze overval en/of de gebruikte auto?

 

Inbraak Intratuin Rhoon
De politie beschikt over goede beelden van een inbreker die in de nacht van zondag 15 op maandag 16 februari inbreekt in de Intratuin aan de Stationsstraat in Rhoon. Het vermoeden bestaat dat deze inbreker niet alleen was, omdat hij de buit vanuit het pand, door een gat naar buiten, aan iemand lijkt door te geven. Wie herkent deze inbreker?

 

Diefstal koperen kabel
De politie is op zoek naar een man die op maandag 22 december 2014 ter hoogte van de Europaweg een koperen kabel van 150 meter lang heeft gestolen. De kabels lagen langs A15 en was bestemd voor straatverlichting. De schade loopt in de tienduizenden euro’s. Op camerabeelden is te zien hoe de man de kabels inlaadt en wegrijdt. De politie hoopt dat mensen de man, zijn opvallende veiligheidkleding of het busje herkennen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.