Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 mei 2015, 13:07

Aanhanger vast op oprit parkeerdek Hoogvliet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:05 uur

HOOGVLIET – Dinsdagavond 12 mei werd de brandweer rond 22:40 uur gealarmeerd voor een melding hulpverlening aan de politie op de Lengweg.

Bij aankomst bleek de politie de brandweer te hebben opgeroepen omdat er een bestuurder met zijn aanhanger het parkeerdek van een supermarkt op wilde rijden en hierbij op de oprit vast kwam te staan.

De aanhanger bleek te hoog en zat muur vast. De brandweer heeft de aanhanger met een zaag en een boormachine uit elkaar gehaald en in stukken naar buiten gehaald.

112 Hoogvliet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoogvliet lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogvliet. Alle 112 alarmeringen uit Hoogvliet kan je live volgen via 112 meldingen Hoogvliet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.