Redactie 112 0 reactie(s) ma 11 mei 2015, 16:33

Camper en een caravan uitgebrand in Spijkenisse

Laatste update: 1 jaar geleden

SPIJKENISSE – Afgelopen nacht zijn in de Veenenbuurt in Spijkenisse een camper en een caravan uitgebrand. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting en komt graag in contact met getuigen.

 

De camper vatte om 2.30 uur vlam op de Krekelveen in de wijk Waterland. Om kwart over vier ’s morgens ging op de Salamanderveen een caravan in vlammen op. Er raakte niemand gewond. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

 

Vorig weekeinde werden er in dezelfde wijk bij veertien auto’s ruiten vernield. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze incidenten.

 

Getuigen gezocht
Heeft u afgelopen nacht in de Veenenbuurt verdachte personen gezien of heeft u andere informatie over de branden, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met M. via 0800-7000.

 

Melden helpt
De politie past haar inzet altijd aan op de informatie van meldingen en aangiften. Zo probeert de politie er zo veel mogelijk te zijn op de plekken en tijdstippen waarop zij het meest nodig is. Door verdachte situa-ties te melden, kan de politie haar inzet nog beter afstemmen.

 

Verklein de kans op inbraak
De politie adviseert camper- en caravanbezitters om hun camper of caravan niet te lang voor de deur te laten staan. Inbrekers zijn hier alert op omdat het voor hen een teken is dat iemand op vakantie gaat.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.