Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 02 mei 2015, 12:04

Wandelaar gewond na botsing met wielrenner in Rhoon‏

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:04 uur

RHOON – Zaterdagmorgen 2 mei werden de hulpdiensten, waaronder een lifeliner, om 11:15 uur met spoed gealarmeerd vooreen ongeval op de Molenpolderse Zeedijk.

Bij aankomst bleek een vrouwelijke wandelaar die met een groepje aan het wandelen was door een wielrenner te zijn aangereden. De wielrenner riep dat die er aankwam alleen de groep ging naar links en de vrouwelijke wandelaar naar rechts waardoor de wielrenner haar niet meer kon ontwijken en tegen haar aan botste.

Ook de wielrenner viel hierdoor hard op de grond met zijn gezicht. Het personeel van de traumahelikopter was als eerste gearriveerd en heeft de wandelaar behandeld waarna dit samen met het ambulance personeel verder ging.

De wandelaar is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis zonder de arts van de traumahelikopter. De wielrenner is ook nog even nagekeken maar bleek verder alleen wat lichte verwondingen te hebben.

De andere wandelaars zijn door de politie verhoord die tevens ook het onderzoek doen naar het incident.

112 Rhoon

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rhoon lees je in onze categorie 112 Nieuws Rhoon. Alle 112 alarmeringen uit Rhoon kan je live volgen via 112 meldingen Rhoon.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.