Redactie 112 0 reactie(s) za 02 mei 2015, 12:04

Wandelaar gewond na botsing met wielrenner in Rhoon‏

Laatste update: 1 jaar geleden

RHOON – Zaterdagmorgen 2 mei werden de hulpdiensten, waaronder een lifeliner, om 11:15 uur met spoed gealarmeerd vooreen ongeval op de Molenpolderse Zeedijk.

Bij aankomst bleek een vrouwelijke wandelaar die met een groepje aan het wandelen was door een wielrenner te zijn aangereden. De wielrenner riep dat die er aankwam alleen de groep ging naar links en de vrouwelijke wandelaar naar rechts waardoor de wielrenner haar niet meer kon ontwijken en tegen haar aan botste.

Ook de wielrenner viel hierdoor hard op de grond met zijn gezicht. Het personeel van de traumahelikopter was als eerste gearriveerd en heeft de wandelaar behandeld waarna dit samen met het ambulance personeel verder ging.

De wandelaar is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis zonder de arts van de traumahelikopter. De wielrenner is ook nog even nagekeken maar bleek verder alleen wat lichte verwondingen te hebben.

De andere wandelaars zijn door de politie verhoord die tevens ook het onderzoek doen naar het incident.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.