Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2015, 14:35

Dode man in water Rozenburg is Schiedammer

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:41 uur

ROZENBURG – Het stoffelijk overschot dat op 22 april uit het water van de Nieuwe Waterweg nabij Rozenburg is gehaald, blijkt van een 41-jarige Schiedammer. De man werd sinds enige tijd vermist.

 

Van de vermissing van de man werd op 8 april aangifte gedaan. De politie is toen een onderzoek gestart en naam en foto van de man (Stuart Markiet) werden op de site van de politie geplaatst.

Woensdag 22 april werd het lichaam van de man ontdekt in het water vlakbij Rozenburg. Uit de sectie is gebleken dat hij vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Inmiddels zijn 20 rechercheurs met het onderzoek bezig.

 

Heeft u informatie?

Mensen die meer informatie over de zaak hebben, wordt verzocht contact op te nemen met onderzoeksteam Landtong via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.