Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2015, 14:51

Politie zwaankleefaan actie passeert in Rotterdam‏

Laatst bijgewerkt: zondag 15:04 uur

ROTTERDAM (AS Media) – Woensdagmiddag 22 april heeft de politie met 60km/u over de rijbanen van de snelweg A20 gereden.

Agenten van de eenheid Rotterdam namen vanaf de A13 bij Delft het stokje over. De actie duurt van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Hiermee voeren zij actie tegen het uitblijven van een nieuwe CAO. Agenten hebben al vier jaar lang geen verhoging van loon gehad. Ook willen zij dat het kabinet geld vrij maakt voor een goede opzet van de Nationale Politie. Ook willen ze functioneel leeftijdsontslag handhaven.

In colonne zal er vanaf de A13 bij het tankstation op de A13 vanaf Delft naar de A20 om vervolgens over de A16 richting Zevenbergschehoek worden gereden. Vanaf dat punt neemt de eenheid Zeeland West-Brabant het weer over. Daarna zal de stoet via Noord-Brabant naar Limburg rijden. Daar worden zij omstreeks half acht vanavond verwacht.

Gezien het grote aantal voertuigen zullen de agenten gewoon beschikbaar blijven in geval van calamiteiten. Indien nodig kunnen de wagens de stoet verlaten en richting het incident rijden om hulp te verlenen.

Op de A20 was er sprake van een kilometerslange file.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.