Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2015, 12:17

Poging woningoverval op bewoonster Spijkenisse

Laatst bijgewerkt: zondag 15:04 uur

SPIJKENISSE – Drie onbekende jongemannen hebben op 22 april geprobeerd de bewoonster van een huis aan de Rozemarijndonk in Spijkenisse te overvallen.

 

Rond 09.45 uur belde het trio bij de 63-jarige bewoonster aan, waarna al snel een worsteling ontstond. De jongens werden door nog onbekende oorzaak gestoord en renden weg in de richting van de Bardolinogaard. De politie was snel ter plaatse, maar trof de jongens niet meer aan. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar was zó ontdaan dat agenten voor de zekerheid toch een ambulance lieten komen. De vrouw werd door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

 

Twee van de drie jongemannen die de overval pleegden, waren blank en tegen de 20 jaar oud. Een van hen had een donkere jas met capuchon, de ander een grijs vest met donkere broek. De derde dader was jonger, ± 16 jaar. Hij droeg een donkere jas en had rastahaar.

 

Wie de overvalpoging heeft zien gebeuren of de jongens voor of na het incident heeft gezien, wordt gevraagd de politie te bellen op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.