Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2015, 21:41

Auto uit de bocht en botst tegen hek in Poortugaal‏

Laatst bijgewerkt: zondag 15:04 uur

POORTUGAAL (AS Media) – Donderdagavond 9 april werden de hulpdiensten rond 19:30 uur met spoed gealarmeerd voor een melding hulpverlening wegvervoer op de Albrandswaardsedijk.

Ter plaatse had een vrouw de macht over het stuur verloren in een bocht op de dijk en was zij hierna tegen een hek tot stilstand gekomen. Het hek heeft ervoor gezorgd dat de vrouw niet met haar auto beneden aan de dijk terecht kwam. De brandweer en een voorbijganger heeft eerste hulpverleend totdat de ambulance ter plaatse was.

De vrouw kon zelf onder begeleiding van het ambulance personeel de auto verlaten en naar de ambulance lopen. De politie heeft de tas van de vrouw doorzocht om de gegevens te vinden wie de vrouw is. Een berger zal ter plaatse komen om de auto uit het hek te halen en mee te nemen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.