Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2015, 16:06

Vluchtauto dodelijke schietpartij gevonden in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: zondag 15:04 uur

RIDDERKERK/ROTTERDAM – De politie in Rotterdam vermoedt de auto die werd gebruikt door de schutter(s) bij een dodelijke schietpartij in Ridderkerk te hebben gevonden.

 

Op 7 april werd aan de waterkant aan de Regenboogkade in Rotterdam een grijs/zwarte BMW (3 serie) aangetroffen. De auto was eerder dit jaar elders in Nederland gestolen en de politie gaat er van uit dat deze auto als vluchtauto bij het schietincident aan het Seringenplantsoen in Ridderkerk van 6 april is gebruikt. Bij de schietpartij kwam een man om het leven. De daders gingen er vandoor in een donkerkleurige auto.

 

Identiteit nog onbekend
De politie weet nog steeds niet wie het slachtoffer is. Hij zat in een zwarte Smart personenauto die geparkeerd stond op het parkeerterrein bij de flats aan het Seringenplantsoen. Direct na het incident startten forensische rechercheurs een sporenonderzoek in en rond de auto waarin het slachtoffer zat. Agenten spraken omstanders aan die eventueel iets gezien hadden. Een dag later werd het team van 20 politiemensen geformeerd en werd onder meer buurtonderzoek gestart.

 

Politie vraagt uw hulp
In dit stadium van het onderzoek heeft de politie nog veel vragen en is daarom op zoek naar getuigen. .Wie heeft op maandagavond 6 april op of rond het Seringenplantsoen de grijs/zwarte BMW gezien?
 

  • Wie heeft in de late avond van 6 april in de buurt van de zwarte Smart waarin het slachtoffer zat, één of meerdere mensen gezien, al dan niet in de BMW?
  • Wie heeft maandagnacht, om of kort na 24.00 uur (het is dan 7 april geworden) de BMW in de buurt van of op de Regenboogkade in Rotterdam gezien, als dan niet met een of meerdere personen?
  • Heeft iemand op 6 april of de dagen daarvoor op de Regenboogkade, iets of iemand opvallends gezien? Bijvoorbeeld een geparkeerd voertuig / vaartuig die daar normaliter niet thuis hoort of onbekende personen?
  • Heeft iemand op maandagnacht rond of na 24.00 uur op de Regenboogkade een of meerdere mensen met een auto of ander vervoermiddel zien wegrijden/varen ?

 

Bel de politie
Voor al deze vragen geldt: wie het rechercheteam kan helpen, wordt dringend gevraagd met de politie te bellen en te vragen naar TGO Lente van politie Rotterdam. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.