Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2015, 15:12

Taxichauffeur mishandeld en beroofd van taxi

ROTTERDAM – De politie heeft een man aangehouden die ervan wordt verdacht in de nacht van 5 op 6 februari een taxichauffeur te hebben overvallen aan de Heemraadsingel. Het slachtoffer raakte hierbij lichtgewond. Ook werd zijn taxi gestolen.

 

De verdachte is een 31-jarige Vlaardinger. In de bewuste nacht haalde de chauffeur rond 1 uur een klant op bij het treinstation Schiedam Centrum. De klant gaf aan dat hij vervoerd wilde worden naar de Coolsingel in Rotterdam. Op de Heemraadssingel wilde de klant graag pinnen. Hij stapte uit.

 

Eenmaal terug eiste hij geld van de taxichauffeur. De chauffeur probeerde een beroving te voorkomen maar moest dit bekopen met een flinke klap op zijn hoofd. De verdachte sloeg hem met een fles sterke drank, stal zijn portemonnee en ging er met de taxi vandoor. Het slachtoffer wist een collega te waarschuwen, die op zijn beurt de politie weer op de hoogte stelde.

 

De verdachte werd al op maandag 30 maart aangehouden. De raadkamer van de rechtbank besloot de voorlopige hechtenis van de man donderdag met 30 dagen te verlengen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons