Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 29 maart 2015, 14:16

Brandweerman onwel bij melding woningbrand in Rhoon‏

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:03 uur

RHOON – Zondagmiddag 29 maart werd de brandweer rond 12:00 uur gealarmeerd voor een melding gebouwbrand op de Merellaan.

De bewoners hadden de brandweer gebeld omdat er rook uit de kruipruimte kwam. De brandweer heeft eerste met een warmtebeeldcamera in de kruipruimte gekeken waarna een brandweerman de kruipruimte is ingegaan. Een brandweerman die ook in de woning was werd door een nog onbekende reden niet lekker. De brandweermannen zijn hierop de woning uitgegaan en hebben opgeschaald naar sein middelbrand.

In afwachting van de officier van dienst hebben zij buiten bij de woning gewacht. De onwel geworden brandweerman is nagekeken in de ambulance maar hoefde verder niet naar het ziekenhuis. Nadat de officier van dienst ter plaatse was zijn de brandweermannen weer de woning ingegaan om de brandhaard in de kruipruimte te zoeken. Deze is na meerdere metingen en in naastgelegen woning te kijken, niet gevonden.

Het bedrijf Joulz is ter plaatse gekomen en heeft het incident van de brandweer overgenomen. De oorzaak is vermoedelijk een door gebranden kabel onder de grond. Joulz zal onderzoeken of dit de oorzaak is van de rook.

112 Rhoon

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rhoon lees je in onze categorie 112 Nieuws Rhoon. Alle 112 alarmeringen uit Rhoon kan je live volgen via 112 meldingen Rhoon.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.