Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 maart 2015, 15:25

Mannen in auto betalen pizzakoerier met vals geld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:03 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Donderdagavond rond half 10 zijn drie verdachten aangehouden die met vals geld een pizzakoerier en een maaltijdbezorger betaalden.

 

De pizzakoerier bezorgde een bestelling op de Meeuwensingel. Nadat hij had aangebeld op het opgegeven adres, werd hij aangesproken door 3 mannen in een auto. Zij hadden de pizza vermoedelijk besteld. De bezorger gaf de pizza aan een van de mannen die hem betaalde met een 50 euro biljet. De bezorger had al meteen het idee dat het om een vals briefje ging en eenmaal terug in de pizzeria bleek dat inderdaad zo te zijn.

 

Op het moment dat de politie bij de pizzeria was om het verhaal aan te horen, kwam er weer een bestelling voor datzelfde adres binnen. Agenten zijn er op af gegaan en zagen de auto met de drie mannen staan. Na korte tijd reed de auto weg waarna de agenten er achteraan gingen. Op de Kerklaan zijn de inzittenden gecontroleerd.

 

Een van hen bleek nog twee valse 50 euro biljetten bij zich te hebben en ook een bonnetje van een ander bezorgrestaurant. Ook daar bleek te zijn betaald met een vals 50 euro biljet.

 

De auto en de bankbiljetten zijn in beslag genomen en de drie verdachten zijn aangehouden. Het gaat om drie mannen in de leeftijd van 18, 19 en 22 jaar, afkomstig uit Spijkenisse en Rotterdam.

112 Capelle aan den IJssel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Capelle aan den IJssel lees je in onze categorie 112 Nieuws Capelle aan den IJssel. Alle 112 alarmeringen uit Capelle aan den IJssel kan je live volgen via 112 meldingen Capelle aan den IJssel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.