Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2015, 16:17

Duizenden euro’s aan openstaande boetes geïnd bij controle

Laatste update: 1 jaar geleden

SPIJKENISSE – De politie en de Belastingdienst hebben woensdag een ANPR-controle gehouden aan de Curieweg in Spijkenisse. Daarbij zijn duizenden euro’s aan openstaande boetes geïnd.

 

De controle vond plaats van 08.00 tot ongeveer 14.45 uur. De politie inde in totaal 1400 euro’s aan openstaande boetes. Er werden onder meer processen-verbaal opgemaakt voor gladde banden en het niet verzekerd zijn. De Belastingdienst nam meerdere voertuigen in beslag en inde in totaal 18.245 euro aan openstaande boetes.

 

ANPR
Met ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) scant een camera kentekens van voorbijrijdende voertuigen. De gelezen kentekens worden vergeleken met een referentiebestand in een computersysteem. Een referentiebestand is een lijst met kentekens die op naam staan van personen die worden gezocht, boetes open hebben staan of om andere redenen bij de politie bekend zijn.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.