Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2015, 14:44

Vlaardinger (72) overleden na ernstig ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 15:03 uur

VLAARDINGEN – De 72-jarige bromfietser uit Vlaardingen, die zaterdag zwaargewond raakte bij een aanrijding in zijn woonplaats, is aan zijn verwondingen overleden. Een 46-jarige voetganger en zijn hond raakten gewond.

 De twee slachtoffers wilden rond het middaguur de Westlandseweg oversteken, toen de man op de brommer werd aangereden door een automobilist. De andere man én zijn hond werden geraakt door de bromfietser. De bromfietser liepen zware verwondingen op en werd overgebracht naar het

EMC. De voetganger raakte minder zwaargewond en werd overgebracht naar het Vlietland ziekenhuis. De hond heeft ook een operatie moeten ondergaan. De automobilist, een 23-jarige Vlaardinger, werd aangehouden voor onvoorzichtig rijgedrag met zwaar letsel tot gevolg. De Verkeers

Ongevallen Groep onderzoekt de exacte oorzaak van het ongeval.

 De bromfietser overleed van maandag op dinsdag aan zijn verwondingen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.