Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2015, 12:23

Rotterdammer beroofd van pakje sigaretten

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Drie jonge straatrovers beroofden dinsdagavond op het Eendrachtsplein een 24-jarige Rotterdammer van een pakje sigaretten. Ze konden niet ontsnappen aan de cameratoezicht en zitten vast.

 

Medewerkers van cameratoezicht zagen hoe drie jongemannen voorbijgangers op het Eendrachtsplein hinderlijk aanspraken. De camera’s legden vast hoe het trio een man insloot en kort daarna iets uit zijn handen gristen en er vandoor gingen.

 

Agenten arresteerden hen nabij de Witte de Withstraat. Een 18-jarige uit Vlaardingen, een 16-jarige uit Rhoon en een 15-jarige Rotterdammer.

 

Een motoragent pikte het slachtoffer op die inmiddels bij het Kruisplein liep. Hij vertelde wat al was gezien en voegde er aan toe dat het drietal in eerste instantie een sigaret wilden bietsen. Toen hij er eentje wilde geven pakten ze het pakje af en vertelden ze hem in elkaar te slaan als hij ook maar een beetje problemen zou maken. De 24-jarige Rotterdammer deed direct aangifte op het bureau van bedreiging en diefstal.

 

Het drietal zit vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.