Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2015, 10:14

Meisje krijgt pepperspray in gezicht bij vechtpartij Hoogvliet

Laatst bijgewerkt: zondag 15:03 uur

HOOGVLIET – Twee meiden van 14 en 15 jaar en vrouw van 61 jaar uit Hoogvliet zijn op 25 maart aangehouden in een onderzoek naar de mishandeling van een 15-jarig meisje uit Hoogvliet.

 

De drie verdachten zouden allen betrokken zijn geweest bij de mishandeling op 19 maart op de Walraven van Hallstraat in Hoogvliet. Daarbij werd het slachtoffer geschopt en geslagen en met pepperspray in het gezicht bespoten. Een 15-jarige meisje uit Poortugaal dat er tussensprong om de vechtende partijen uit elkaar te halen, werd ook geslagen en geschopt. Geen van beide slachtoffers raakten ernstig gewond, maar beiden liepen wel de nodige blauwe plekken en bloeduitstortingen op. Ze hebben beide aangifte gedaan. De drie aangehouden verdachten zitten vast op het politiebureau en worden verhoord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.