Redactie 112 0 reactie(s) di 24 maart 2015, 18:34

Bedreiging met wapen na onenigheid autobedrijf Rotterdam

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Een klant van een autobedrijf aan de Breevaartstraat kwam dinsdagmiddag met wat vrienden verhaal halen bij de eigenaar uit onvrede over de geleverde diensten. Dit escaleerde en mondde uit in een onenigheid waarbij gedreigd is met een vuurwapen. Twee mannen zijn aangehouden.

 

Woensdagmiddag werd de politie gebeld over een mogelijke gijzeling op de Breevaartstraat. Volgens procedure ging de politie met onder andere een korpsonderhandelaar en het arrestatieteam die kant op. Op locatie bleek het te gaan om een onenigheid tussen een garagehouder en een klant die versterking mee had genomen. Bij deze onenigheid zou ook gedreigd zijn met een vuurwapen. Twee van de vier ‘klanten’ waren al vertrokken voordat de politie arriveerde. De andere twee wilden net vertrekken, maar konden even verderop door agenten worden aangehouden. Dit ging volgens de BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV). De aangehouden mannen zijn beiden 26 jaar en komen uit Rotterdam en Schiedam.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.