Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 maart 2015, 13:15

Bestuurster gewond bij kettingbotsing in Vlaardingen‏

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:03 uur

VLAARDINGEN (AS Media) – Zaterdagmiddag 21 maart omstreeks de klok van kwart voor één zijn hulpdiensten getuige geweest van een ongeval aan de Westlandseweg in Vlaardingen. Hulpdiensten waren aan het inpakken na een zwaar ongeval even verderop toen het mis ging.

Drie auto’s die naar het ongeval keken wat eerder vanmorgen had plaatsgevonden klapten op elkaar. Eén van de bestuurders klaagde over last van haar nek. Uit voorzorg is de brandweer ter plaatse gekomen; deze is echter niet ingezet.

De bestuurster van één van de auto’s wordt gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De Westlandseweg is gedeeltelijk afgesloten.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.