Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 maart 2015, 22:18

Politie lost schoten bij aanhouding in Schiedam

Laatst bijgewerkt: zondag 15:03 uur

SCHIEDAM – Donderdagavond werd een 50-jarige Schiedammer aangehouden op de Aleidastraat. Hij was in het bezit van een vuurwapen. De politie onderzoekt de zaak.

 

Verschillende personen meldden rond 20.45 uur dat er werd geschoten aan de Aleidastraat en dat er mogelijk ook was ingebroken.

 

Agenten die op deze melding afkwamen, zagen op de Aleidastraat een man met een vuurwapen lopen. Nadat een agent een waarschuwingsschot had gelost, kon de verdachte worden aangehouden. Het vuurwapen is in beslag genomen. Bij verder onderzoek in de woning van de Schiedammer trof de politie gebruikershoeveelheden hennep en cocaïne aan. Ook dit is meegenomen. 

 

Plaats delict 
Vanwege het onderzoek op straat werd de Aleidastraat enige tijd afgesloten voor het openbaar vervoer. Bij het incident raakte niemand gewond.

 

De man zit vast op het politiebureau voor verder onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.