Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 maart 2015, 12:46

Dode en zwaargewonde in woning Capelle ad IJssel

Laatst bijgewerkt: zondag 15:03 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – De politie heeft op 14 maart in een woning aan de Floris Burgwal in Capelle aan den IJssel een dode vrouw en een zwaargewonde man aangetroffen.

 

Agenten gingen naar het adres na de melding dat er op het betreffende adres sprake was van een verdachte situatie en troffen de man en vrouw aan. Voor de zwaargewonde man kwamen direct meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht en was niet aanspreekbaar.

 

De politie is direct een onderzoek naar de identiteit van de betrokkenen en naar de toedracht gestart. Getuigen die mogelijk iets gezien of gemerkt hebben, worden bevraagd en medewerkers van de Forensiche Opsporing onderzoeken de woning op sporen. De politie gaat uit van een misdrijf.

 

De politie komt graag in contact met getuigen en met mensen die andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Wie op 13 of 14 maart iets heeft gezien dat in verband te brengen is met dit incident, wordt gevraagd met de politie contact op te nemen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling Opsporing van district Rijnmond Oost van de politie in Rotterdam.

 

Update

De identiteit van de dode vrouw en de gewonde man zijn bekend. Het gaat om een 19-jarige vrouw en 27-jarige man, de bewoners van het betreffende huis. De gewonde man uit Capelle ad IJssel is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Hij ligt nog in het huis.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.