Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 maart 2015, 15:28

Agent gewond aan oog als hij vechtpartij wilt sussen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:03 uur

ROTTERDAM – De politie heeft vrijdagochtend vier verdachten gearresteerd na een mishandeling van een agent op de St Luciastraat. Hij raakte hierbij gewond aan zijn oog.

 

Rond half zeven.ontstond er een vechtpartij tussen drie vrouwen en een 38-jarige Rotterdammer in de St Luciastraat in Rotterdam Centrum. Een agent die tijdens zijn surveillance langs fietste, ging direct bemiddelen in de groep. Dit lukte aanvankelijk en de groep werd rustig.

 

Tot de Rotterdammer zich opeens tegen de politieman keerde en hem schopte en sloeg. Ook de drie vrouwen keerden zich tegen de agent.

 

De politieman gebruikte zijn peperspray, wat niet het gewenste effect had. Na het trekken van zijn vuurwapen , kon het viertal door de met spoed gearriveerde politiemensen worden aangehouden.

 

Het gaat om een man van 38 uit Rotterdam, en drie vrouwen in de leeftijd van 21 tot 24 jaar, uit Schiedam, Schoonhoven en Dordrecht. Zij zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

 

De politieman is in het ziekenhuis behandeld aan diverse verwondingen en hield onder meer letsel aan zijn oog over.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.