Redactie 112 0 reactie(s) di 10 maart 2015, 16:07

Politie zoekt verdachten van woningoverval Molensingel

Laatst bijgewerkt: zondag 15:03 uur

SCHIEDAM – De politie is op zoek naar vermoedelijk drie verdachten die maandagavond probeerden een woning te overvallen aan de Molensingel in Schiedam

 

Om ongeveer 19:20 uur belden de drie aan bij een woning aan de Molensingel waar op dat moment de bewoners (een echtpaar) thuis waren. De man deed open en hij werd direct naar binnen geduwd. De verdachten hielden een voorwerp tegen hem aangedrukt.

 

Het slachtoffer gaf zich echter niet zo maar gewonnen. Hij verzette zich en de drie gingen er toen ook al snel vandoor. De bewoner, 76 jaar oud, ging nog achter de overvallers aan, maar hij raakte hen kwijt. De drie renden weg in de richting van het Hargaplein.

 

Ambulance personeel onderzocht de vrouwelijke bewoner omdat zij zeer ontdaan was. Zij hoefde niet vervoerd te worden naar een ziekenhuis.

 

Zie ook:

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.