Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 februari 2015, 13:03

Eigenaresse snackbar slaat mes uit handen van overvaller

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:02 uur

SCHIEDAM – Zaterdagavond 14 februari rond kwart over acht overviel een man een snackbar aan de Aleidastraat in Schiedam. De man kwam met een mes binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Niemand raakte gewond.

 

Op het moment van de overval waren geen klanten aanwezig. De eigenaresse, die achter de balie stond, wist na een worsteling met de verdachte het mes weg te slaan. Hierop vluchtte de overvaller zonder buit de zaak uit.

 

De overvaller droeg een bruine broek, een donkere 3/4 jas en donkere schoenen. Hij is lopend in de richting van de Rembrandtlaan vertrokken. Heeft u rond 20:15 in de omgeving van de Aleidastraat iets opvallends gezien of heeft u meer informatie over deze overval, neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via 0800-7000.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.