Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 februari 2015, 14:34

Eigenaar bar Spijkenisse met dood bedreigd

Laatst bijgewerkt: zondag 15:02 uur

SPIJKENISSE – Drie mannen zijn zondagochtend op de Noordkade in Spijkenisse aangehouden voor bedreiging. Een van de mannen dreigde de eigenaar van de bar aan de Noordkade dood te schieten waarop agenten de man hebben aangehouden.

 

Even voor 3.00 uur wilden de drie mannen de bar aan de Noordkade betreden. Omdat één van de mannen een bekende overlastgever is, werd hem de toegang geweigerd door de portier. De man begon te schelden en uitte diverse bedreigingen richting de eigenaar die naast de portier stond.

De mannen vertrokken, maar kwamen ruim een uur later weer terug. Ze wilden iets eten in de naastgelegen shoarmazaak. Deze is echter van dezelfde eigenaar en ook hier werd hen de toegang geweigerd. De man werd agressief en uitte verschillende dreigementen, zoals het in de fik steken van zijn zaken. De eigenaar belde de politie terwijl de man buiten boos heen en weer liep. De man riep dat hij de eigenaar zou dood schieten en rende vervolgens naar zijn auto om iets te zoeken. Nadat hij in de auto had gezocht, probeerde hij vervolgens zijn kofferbak te openen.

 

Op dat moment arriveerden agenten die op aanwijzing van de eigenaar de twee vrienden van de man aan hielden. Daarna bevolen zij de man bij de kofferbak op zijn knieën te gaan zitten. Omdat de mannen op geen enkele wijze gehoor gaven aan de bevelen van de agenten, lostte één van de agenten een waarschuwingsschot. Ook hier reageerde de man niet op. Daarop hebben de agenten de man naar de grond gewerkt. De man, een 24-jarige Capellenaar, en

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.