Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 februari 2015, 9:55

Man rijdt voor negende keer zonder rijbewijs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:02 uur

VLAARDINGEN – Agenten hielden woensdagavond in Vlaardingen een man aan die voor de negende keer aan de kant werd gezet voor het rijden zonder rijbewijs. De auto waar hij in reed is in beslag genomen.

 

Agenten in de wijk zijn bekend met de man en toen ze hem rond 20.45 uur op de Marnixlaan zagen rijden kreeg hij dus ook gelijk een stopteken. De man probeerde nog snel de parkeergarage in te rijden van een appartementencomplex, maar dat was zonder succes.

 

Hij werd aangehouden en de auto waar hij in reed is in beslag genomen. Die auto is van een familielid, maar de politie meent dat de verdachte er dagelijks in rijdt.

 

De man zat nog in een proeftijd van een veroordeling voor rijden zonder rijbewijs en er hangt hem daardoor drie weken gevangenisstraf boven het hoofd.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.