Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 januari 2015, 17:50

ANPR-controle Spijkenisse en defecte Hartelbrug

Laatst bijgewerkt: zondag 15:02 uur

SPIJKENISSE – Een ANPR-controle in samenwerking met de belastingdienst op de Curieweg in Spijkenisse zorgde vrijdagavond voor een divers aanbod. Bij de Hartelbrug hielden negeerden 22 automobilisten zondag een rood kruis.

 

Een aantal personen moest openstaande of nieuwe boetes betalen voor bedragen die uiteen liepen van van 277 tot 2178 euro. Dat maakte een totaalbedrag van 4831 euro..

Een dronken automobilist verzette zich tegen zijn aanhouding en werd aangehouden. Verder waren er 15 bekeuringen voor diverse verkeerszaken, bijvoorbeeld het niet handsfree bellen en rijden met vervallen APK.

 

Zes kentekenbewijzen werden ingevorderd omdat de desbeteffende voertuigen teveel geluid produceerden.

De belastingdienst legde beslag op vijf auto’s en voerde er acht af. Er werd 11771 euro aan openstaande vorderingen voldaan. Het hoogste bedrag was 7495 euro.

 

Hartelbrug

Een beweegbaar deel van de Hartelbrug bleek zondagmiddag in storing. Vanaf de afrit Gadering Hoogvliet waren daardoor twee rijstroken afgesloten. Ondanks rode kruizen boven de weg , afzetwagens en pionnen reden 22 automobilisten de afrit naar Spijkenisse op. Eentje ging daarvoor zelfs achteruit over de vluchtstrook. Ze kregen hiervoor een bekeuring.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.