Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 22:32

Poging overval op snackbar De Nieuwe Beertjes

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:01 uur

SCHIEDAM – Een nog onbekende man probeerde donderdagavond rond 21.50 uur een snackbar aan het Van ’t Hoffplein in Schiedam te overvallen. Niemand raakte gewond. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

 

De man kwam rond sluitingstijd de snackbar binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen eiste hij geld van de medewerkster. Ze is gevlucht naar de keuken, waarna de overvaller ook de benen nam. Er waren geen andere klanten aanwezig in de zaak. De overvaller is, zonder buit, weggerend richting de Boerhaavelaan.

 

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: lichtgetinte man met een tenger van postuur en ongeveer 1.80 meter lang. Hij is tussen de 18-20 jaar en hij droeg een zwarte jas en trainingskleding.

 

De politie zoekt getuigen. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

112 Schiedam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Schiedam lees je in onze categorie 112 Nieuws Schiedam. Alle 112 alarmeringen uit Schiedam kan je live volgen via 112 meldingen Schiedam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.