Redactie 112 0 reactie(s) di 13 januari 2015, 8:22

Man uit Spijkenisse van telefoon en jas beroofd

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Twee Rotterdammers van 20 en 23 jaar en een 20-jarige man met een onbekende woonplaats zijn op maandagavond 12 januari in Rotterdam aangehouden. Een half uur voor hun aanhouding zouden ze een 22-jarige man uit Spijkenisse in Capelle aan den IJssel van zijn telefoon hebben beroofd.

 

Het slachtoffer liep rond 22.10 uur met een kennis op de Meeuwensingel toen twee mannen op hen af kwamen lopen. Zij namen de 22-jarige man onder bedreiging van een mes en een vuurwapen zijn telefoon en jas af. De kennis van het slachtoffer, wist weg te rennen. De daders liepen vervolgens weg om verderop in een auto te stappen en weg te rijden.
Direct nadat de politie gebeld was werd in de directe omgeving in Capelle aan den IJssel en in Rotterdam uitgekeken naar de twee mannen. Zij werden op de Sandelingenstraat in Rotterdam in gezelschap van een derde man werden aangetroffen. Hun uiterlijk en hun auto voldeden aan het signalement dat van hen bekend was en ze waren in het bezit van een soortgelijke jas als dat van het slachtoffer. Ook werd in hun directe omgeving de telefoon van het slachtoffer gevonden. Daarop werd het drietal aangehouden en de spullen, inclusief de auto in beslaggenomen. De mannen zitten vast en worden verhoord.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.