Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 januari 2015, 11:04

Vlaardinger rijdt met ingevorderd rijbewijs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:01 uur

VLAARDINGEN – Een 49-jarige man uit Vlaardingen werd maandagavond op de Spoorsingel aangehouden nadat bleek dat hij rond reed met een ingevorderd rijbewijs.

 

Agenten zagen de man rijden over de Westlandseweg in de richting van Vlaardingen Oost. De bestuurder verhoogde zijn snelheid bij het zien van de politie. Omdat het er sterk op leek dat de bestuurder er vandoor wilde gaan, zetten de agenten hem aan de kant op de Spoorsingel. Bij de controle van zijn gegevens bleek de 49-jarige man te rijden zonder rijbewijs. Bovendien was hij niet verzekerd en ook was het voertuig niet gekeurd.

 

De man kon het politiebureau na verhoor weer verlaten. Wel met een stapel bekeuringen op zak.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.