Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 januari 2015, 20:28

Jaarlijkse kerstbomenverbranding in Rhoon

Laatst bijgewerkt: zondag 15:01 uur

RHOON (AS Media) – De jaarlijkse kerstbomenverbranding werd weer gehouden aan de Portlandse Baan op het grasveld van de voormalige bibliotheek.

De brandweer stak onder groot belangstelling van kinderen met hun ouders om 19:00 uur de stapel kerstbomen in brand. Deze waren in de middag door de kinderen gebracht, waarvoor zei 50 euro cent per boom kregen van de gemeente Albrandswaard.

Helaas werkte het weer niet mee, waardoor iedereen met hun paraplu stond of hun capuchon op had. De regen zorgde ook dat de inbrand gestoken stapel kerstbomen al snel uit was.

Ondanks het weer, wordt er toch terug gekeken op een geslaagde avond. Woensdag 7 januari zal er op de Stationstraat in Rhoon en op de Landheer in Poortugaal de laatste kerstbomenverbrandingen zijn voor dit jaar in Albrandswaard.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.