Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 januari 2015, 16:44

Inbreker steelt trouwring van overleden man

ROTTERDAM – Een 19-jarige man uit Spijkenisse is zondagochtend aangehouden op verdenking van een woninginbraak aan de Botreep in Hoogvliet eerder dit weekend.

 

Zondagochtend rond half zeven zagen agenten een man half slapend op een trappetje aan de Othelloweg. Zij spraken de man aan en vroegen zijn identiteitsbewijs. Hij zei deze niet bij zich te hebben. Om dit te controleren fouilleerden de agenten hem. Ze vonden een kentekenbewijs met daarop een kenteken dat zij direct herkenden als een gestolen voertuig. De auto was eerder dat weekend ontvreemd na een woninginbraak aan de Botreep. De 19-jarige man uit Spijkenisse is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij de aanhoudingsfouillering vonden agenten ook nog de autosleutel en een bij de inbraak gestolen ketting en ring. Bij teruggave aan het slachtoffer bleek dit de trouwring van haar recent overleden man te zijn. De politie onderzoekt of hij ook gelinkt kan worden aan andere woninginbraken.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons