Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 december 2014, 9:26

Auto te water door ijzel in Berkel en Rodenrijs

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:01 uur

BERKEL EN RODENRIJS (AS Media) – Op de Doenkade (N209) is maandagmorgen 29 december een automobilist gewond geraakt door een eennzijdig ongeval. Door de gladheid raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en kwam beneden in de sloot terecht.

Door de klap kwam de bestuurder met zijn hoofd tegen het panoramadak terecht. Door het koude water en de klap op zijn hoofd raakte hij onderkoeld en gewond. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de auto geborgen.

112 Berkel en Rodenrijs

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Berkel en Rodenrijs lees je in onze categorie 112 Nieuws Berkel en Rodenrijs. Alle 112 alarmeringen uit Berkel en Rodenrijs kan je live volgen via 112 meldingen Berkel en Rodenrijs.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.