Logo 112Schiedam

Redactie lokaal 0 reactie(s) ma 22 december 2014, 17:50

Agenten redden ernstig vermagerde hond uit woning Schiedam

Laatst bijgewerkt: zondag 15:01 uur

HondSCHIEDAM – Agenten hebben zaterdag 20 december een ernstig vermagerde hond uit een woning in Schiedam gehaald en direct overgebracht naar de dierenarts.

 

Bij 114 was een melding binnengekomen dat er een magere hond in een woning in Schiedam zou verblijven. De hond zou niet vaak naar buiten gaan en zou zijn behoefte doen in de gang. Agenten zijn naar de woning gegaan en roken meteen een penetrante geur. In de woning troffen zij een ernstig vermagerde pitbull aan, die nauwelijks op zijn poten kon staan. De hond had bovendien open wonden aan zijn poten. Agenten hebben de hond direct in bewaring genomen. Na behandeling bij de dierenarts is hij ondergebracht bij een opslaghouder waar er verder voor hem gezorgd gaat worden. De bewoonster verklaarde dat de hond door de eigenaar bij haar was achtergelaten. De hond kreeg wat zij ’s avonds ook at echter de vrouw had geen geld om verder voor de hond te zorgen. Tegen haar is een proces-verbaal opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.