Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 december 2014, 15:29

Schiedammer mishandelt NS personeel in Almelo

Laatst bijgewerkt: zondag 11:39 uur

ALMELO – Een 20-jarige man uit Schiedam en een 30-jarige man uit Rijssen werden zondag 7 december aangehouden voor mishandeling van NS personeel op dinsdag 2 december jl.

 

Mishandeling

Dinsdag 2 december omstreeks 21.00 uur zaten twee overlastgevende mannen in de trein naar Almelo. De conducteur sprak het tweetal hierop aan op het perron. Hierop keerden de mannen zich tegen de conducteur en mishandelden de man. Ook een collega werd mishandeld door het tweetal.

 

Beide medewerkers raakten gewond. Na de mishandeling ging het tweetal er vandoor. De politie werd ingeschakeld. Op zondag 7 december omstreeks 00.30 uur troffen surveillerende agenten de twee mannen aan op de Oude Marsweg in Nijverdal. Beide mannen worden verdacht van mishandeling van het NS personeel. Beide mannen, een 20-jarige man uit Schiedam en een 30-jarige man uit Rijssen, zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.