Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 december 2014, 13:05

Politie zoekt getuigen van overval snackbar Nieuwe Maasstraat

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHIEDAM – De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een overval op een snack-bar aan de Nieuwe Maasstraat in Schiedam op 5 december.

 

Rond 21.30 uur kwamen twee onbekende mannen de snacknar binnen. Eén van hen liep direct achter de toonbank en eiste onder bedreiging van een mes geld. Er waren op dat moment geen klanten in de snackbar aanwezig. De twee gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor en lieten de twee personeelsleden ongedeerd achter. Mogelijk reden ze weg met een scooter, maar dat is niet zeker.

 

De mannen hadden het volgende signalement:
Dader 1 was ± 1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas, had een zwarte helm op zijn hoofd en had zijn gezicht deels bedekt. De man had een normaal postuur. Mogelijk was hij rond de 20 jaar.

 

Dader 2 droeg ook een zwarte jas en een zwarte helm. Ook hij droeg een helm en had zijn ge-zicht bedekt. Dader 2 was vermoedelijk ook zo’n 20 jaar oud.

 

Wie getuige van de overval is geweest, wordt gevraagd met de politie te bellen. Dat geldt ook voor degenen die de mannen vóór de overval of erna hebben gezien of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. Men kan bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.