Logo 112Schiedam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 november 2014, 9:40

Trio in Spijkenisse opgepakt voor woninginbraak Heenvliet

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:00 uur

HEENVLIET – Agenten hebben donderdagavond op de Groene Kruisweg in Spijkenisse drie mannen aangehouden op verdenking van een woninginbraak aan de Kerkweg mede dankzij een oplettende getuige.

 

Een getuige alarmeerde de politie nadat twee mannen de woning waren binnen gegaan en het alarm afging. Korte tijd later reden twee auto’s weg. De kentekens zijn direct doorgegeven aan alle agenten op straat. Op de Groene Kruisweg is door agenten tevens een fuik ingericht waar één van de auto’s in reed. Drie mannen, twee van 26 en één van 18 uit Tiel, zijn aangehouden op verdenking van de woninginbraak. Op de Groene Kruisweg, precies op de locatie waar er zicht was op de fuik, is een zwarte tas aangetroffen waarvan het vermoeden bestaat dat deze door verdachten uit de auto is gegooid. De tas is in beslag genomen en wordt op DNA sporen gecontroleerd. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

112 Heenvliet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Heenvliet lees je in onze categorie 112 Nieuws Heenvliet. Alle 112 alarmeringen uit Heenvliet kan je live volgen via 112 meldingen Heenvliet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.