Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:09:03 Ter Info! Br Woning (flat) Dr. Wiardi Beckmansingel Vlaardingen 179981 Prio Eenheid | Rotterdam Rijnmond (VL 90.2 - Voorlichter van...
donderdag 22 april 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|04

VLAARDINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag 22 april is brand ontstaan in een slaapkamer van een woning aan de Doctor Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen. Volgens 112 Meldingen Vlaardingen werden de hulpdiensten om 01:34 uur gewaarschuwd.

 

Bij aankomst van de brandweer bleek een matras in brand te zijn gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd. Twee personen ademden rook in en zijn meegenomen ter controle naar het ziekenhuis.

 

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

...

GISTEREN 21|04

SCHIEDAM - Woensdagmiddag 21 april rond 14.35 uur zat een jongen vast in een boom aan de Stadhouderslaan in Schiedam. De jongen was in een boom geklommen en kwam op een gegeven moment klem te zitten met zijn been. Omstanders kregen het niet voor elkaar om hem uit de boom te krijgen. De hulp van de brandweer was nodig om de jongen uit de boom te bevrijden.

 

De jongen werd vervolgens door het ambulancepersoneel gecontroleerd op zijn verwondingen maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

DINSDAG 20|04

SCHIEDAM - Een 30-jarige man raakte dinsdagavond 20 april jl. zwaargewond na te zijn neergestoken in een woning aan de op de Filips van BourgondiĆ«straat in Schiedam. Agenten hielden korte tijd later een 32-jarige man uit Schiedam aan op de Rubensplein. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen.

 

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Agenten zijn direct een onderzoek gestart. Sporen zijn veiliggesteld en er is buurtonderzoek gedaan. Nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd. Het team komt graag in contact met mensen ...

DONDERDAG 08|04

NEDERLAND - Mensen vanaf 60 jaar, geboren in 1960 of eerder, kunnen veilig een prik met AstraZeneca blijven krijgen. Mensen onder de 60 jaar ontvangen een ander vaccin. Minister Hugo de Jonge (VWS) volgt hiermee het advies van de Gezondheidsraad. Die stelt dat het risico op gezondheidsschade als gevolg van COVID-19 bij 60-plussers vele malen groter is dan het risico op de zeer zeldzame gemelde bijwerking van ernstige trombose met een laag aantal bloedplaatjes. Ook worden de bijwerkingen tot op heden vooral gezien bij mensen onder de 60 jaar. Vorige week vrijdagmiddag legde de minister ...

WOENSDAG 07|04

NEDERLAND - Het hoge aantal gevaccineerde bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg maakt voorzichtige versoepelingen mogelijk. Als op een locatie genoeg mensen twee keer zijn gevaccineerd is een ruimere bezoekregeling mogelijk, kan de groepsgrootte voor activiteiten omhoog en kunnen meer vrijwilligers en kappers en andere contactberoepen weer aan de slag. Hiermee volgt het kabinet het advies op van het OMT.

 

Verantwoord versoepelen
Het vaccineren van de bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg is op veel locaties grotendeels afgerond ...

Meer artikelen