Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:21:31 (dia: Ja) Ambu 17127 Lombokstraat 3131XJ Vlaardingen Vlaard Bon 65798 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-127

Ambulance 17-127

dinsdag 18 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 12|04

Bewoner Albert Schweitzerplaats Rotterdam vastgebonden en geslagen bij woningoverval

Wie waren de twee mannen die zaterdagochtend de woning binnen drongen?

ROTTERDAM - Wie waren de twee mannen die zaterdagochtend een woning aan de Albert Schweitzerplaats binnen drongen? Om 8.00 uur die ochtend is een woning op de Albert Schweitzerplaats in Rotterdam-Ommoord overvallen door twee mannen. De bewoner is daarbij geslagen en vastgebonden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.


Wie waren de twee mannen die zaterdagochtend een woning aan de Albert Schweitzerplaats binnen drongen? En hoe zagen ze er uit? In watvoor auto reden zij weg en wat was het kenteken? Welke kant gingen ze op? Op deze vragen zoekt de politie het antwoord. Daarvoor komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken, dan komen we graag met u in contact via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000.

 

De overvallers (blank, stevig postuur, mogelijk Oost-Europees) drongen zaterdag 10 april om 8 uur 's morgens de woning binnen. De 34-jarige bewoner werd vastgebonden en geslagen. Het huis werd compleet overhoop gehaald en de overvallers lieten een ravage achter. De twee mannen zouden volgens getuigen met een auto vertrokken zijn.

 

De Forensische Opsporing onderzocht de woning en het lichtgewonde slachtoffer op sporen. In de omgeving is buurtonderzoek gedaan. Het onderzoek wordt voortgezet en daarvoor is informatie uit de buurt zeer welkom.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines