Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:09:03 Ter Info! Br Woning (flat) Dr. Wiardi Beckmansingel Vlaardingen 179981 Prio Eenheid | Rotterdam Rijnmond (VL 90.2 - Voorlichter van...
donderdag 22 april 2021

Dankzij de (lokale) adverteerders zijn al onze artikelen gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 25|03

Meerdere jongeren aangehouden na steekpartij Spijkenisse

Bij de steekpartij raakten twee jongens van 15 en 16 jaar gewond

SPIJKENISSE - De politie heeft op 24 maart vijf verdachten aangehouden naar aanleiding van een steekpartij aan de Wulphoek in Spijkenisse. Bij de steekpartij raakten twee jongens van 15 en 16 jaar gewond. Een van de slachtoffers is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Woensdagmiddag even na 17.00 uur werd 112 gebeld voor een steekpartij aan de Wulphoek in Spijkenisse. Twee jeugdgroepen bleken ruzie te hebben wat uitmondde in een steekpartij. Agenten troffen een slachtoffer aan op de Wulphoek en een op het Hydrapad. Een van de slachtoffers is naar het ziekhuis gebracht.

 

Meerdere verdachten
De politie kon meerdere verdachten aanhouden. Het gaat om jongens in de leeftijd van 12 tot 15 jaar uit Spijkenisse. In de omgeving is forensisch onderzoek gedaan, met getuigen is gesproken en camerabeelden zijn opgevraagd en worden uitgekeken. Het onderzoek gaat verder, de verdachten zitten nog vast en zullen verder worden gehoord.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines