Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:09:03 Ter Info! Br Woning (flat) Dr. Wiardi Beckmansingel Vlaardingen 179981 Prio Eenheid | Rotterdam Rijnmond (VL 90.2 - Voorlichter van...
donderdag 22 april 2021

Dankzij de (lokale) adverteerders zijn al onze artikelen gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 25|02

Rotterdamse agent breekt vinger bij aanhouding lastpak

Hij ging de discussie met de agent aan en al snel ontstond een woordenwisseling en een vechtpartij

ROTTERDAM - Een agent van de Rotterdamse politie heeft op 24 februari zijn vinger gebroken bij een aanhouding van een 62-jarige man.

 

De agent zag op zijn ronde door de wijk deze man met onbekende woonplaats bij een supermarkt aan de 1e Middellandstraat hangen. De agent herkende de man als een notoire overlastgever en besloot hem aan te spreken. De agent gaf hem de keuze om óf weg te gaan óf naar binnen te gaan en gewoon boodschappen te doen.

 

Vechtpartij
De man besloot voor een derde optie te kiezen: hij ging de discussie met de agent aan en al snel ontstond een woordenwisseling en een vechtpartij. De verdachte sloeg wild om zich heen en raakte de daarbij de agent, die zijn vinger brak. Een tweede agent kwam erbij en samen kregen ze de verdachte onder controle. Hij zit vast. De agent moest naar het ziekenhuis waar de fractuur werd geconstateerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines