Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:04:00 Brt-01 Co-melder Lisztplein Schiedam 170331 Prio Middel Eenheid | Vlaardingen Kazernealarm Brandweer Waterweg...
maandag 08 maart 2021

DINSDAG 10|11

Twee inbrekers opgepakt in Spijkenisse

De bewoners waren die ochtend al heel vroeg naar hun werk vertrokken, toen buren een aantal mannen rond de woning zagen lopen

SPIJKENISSE - Politiemensen hebben maandagochtend in Spijkenisse twee inbrekers aangehouden nadat zij waren betrapt bij een inbraak in een woning aan de Parelgras in Spijkenisse. De bewoners van het pand waren op het moment van de inbraak niet thuis.


Vluchten
De bewoners waren die ochtend al heel vroeg naar hun werk vertrokken, toen buren een aantal mannen rond de woning zagen lopen. De mannen werden aangeroepen en gingen er toen snel vandoor.

 

Ingebroken
Later die ochtend, om ongeveer 10.30 uur, hebben twee mannen bij de woning ingebroken. Of dat dezelfde mannen zijn van die ochtend vroeg, moet onderzoek uitwijzen. Zij gingen er met enkele bezittingen van de bewoners vandoor.

 

Aanhoudingen
Surveillance-eenheden van de politie gingen snel naar de Parelgras en zagen onderweg daar naartoe op de Zinkseweg een man lopen die aan het signalement voldeed. Hij werd aangehouden als verdachte van de inbraak. Een andere eenheid vond een tweede verdachte op de Valkhoek. Ook hij werd aangehouden. Beide verdachten zijn 23 jaar en afkomstig uit Den Haag en Wateringen.

 

In beslag genomen
Niet lang nadat de mannen werden aangehouden werd de auto van de inbrekers gevonden op de Pelikaanhoek. De auto is in beslag genomen om te worden onderzocht op de aanwezigheid van buit en sporen. In de woning werd inbrekersgereedschap gevonden.

 

De politie stelt een nader onderzoek in.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines