Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:37:22 (dia: Ja) Ambu 17110 Piersonstraat 3119RG Schiedam Schidm Bon 97217 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-110

Ambulance 17-110

zondag 09 augustus 2020

DONDERDAG 23|07

Anonieme tip leidt naar drugs(dealer)

De man had in zijn auto meerdere zakjes MDMA, xtc-pillen, wat wiet, zakjes cocaïne en vier telefoons

ROTTERDAM / VLAARDINGEN - Anoniem tippen via Meld Misdaad Anoniem werkt! Agenten van het Flexteam Rotterdam Stad arresteerden op 9 juli een 35-jarige Rotterdammer, nadat eerder anoniem was doorgegeven dat hij in drugs handelde.

 

Het Team Ondermijning en Drugs van Basisteam Delfshaven liep de anonieme informatie uit en dat resulteerde in een verzoek aan het Flexteam om de verdachte in de gaten te houden. De onopvallende agenten van het Flexteam zagen dat de verdachte in Vlaardingen vanuit zijn auto in aan drie klanten drugs verkocht, wat meer dan genoeg was om hem te arresteren. Ook zijn klanten mochten mee naar het politiebureau.

 

Kilo harddrugs
De man had in zijn auto meerdere zakjes MDMA, xtc-pillen, wat wiet, zakjes cocaïne en vier telefoons. In zijn woning in Rotterdam werd ook nog eens voor ruim een kilo aan harddrugs gevonden. De politie heeft alles in beslaggenomen, inclusief zijn auto.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines