Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:26:17 Brt-03 Oms Br Beheerssyst. Supermarkt Dirk Van Den Broek Broersveld Schiedam... Prio Hoog Eenheid | Schiedam Kazernealarm Brandweer Waterweg Rijnmond
maandag 25 januari 2021

DINSDAG 30|06

Vlaardinger overloopt inbrekers, politie zoekt man met rode jas

Wie weet wie de man met de rode jas is?

VLAARDINGEN - Als de 51-jarige bewoner van een woning aan de Maassluisedijk in Vlaardingen 's middags thuis komt van het sporten, overloopt hij een inbreker. Hij pakt deze vast, maar dan blijkt er een tweede inbreker te zijn. Deze heeft een breekijzer en dreigt richting de bewoner. Na een schermutseling waar ook de hond zich mee bemoeit, weet de tweede inbreker te ontkomen. De eerste wordt aangehouden. De inbrekers staan op beeld en de politie is nog op zoek naar de tweede inbreker, de man met de rode jas.

 

De bewoner gaat dinsdag 7 januari 2020 's morgens de deur uit om te sporten. Als hij rond het middaguur terug komt in zijn eigen woning ziet hij dat de voordeur open staat. In zijn huis staat een man. De bewoner overmeestert de inbreker en houdt hem in bedwang. Maar nog voordat de bewoner de politie kan bellen, roept de inbreker iets en komt er een tweede inbreker de kamer binnen. Deze houdt een breekijzer in zijn hand en probeert hiermee uit te halen naar de bewoner. Als ook de hond des huizes op de tweede inbreker afspringt, neemt deze de benen. De bewoner pakt snel de eerste inbreker weer in de houdgreep tot de politie hem kan inrekenen. Het blijkt te gaan om een 46-jarige Rotterdammer.

 

De bewoner heeft de inbrekers overlopen voordat ze buit konden maken, maar bij de schermutseling tussen de bewoner en de inbrekers heeft de bewoner wel letsel aan zijn hand opgelopen.

De politie is nog op zoek naar de tweede inbreker. Uit onderzoek zijn beelden naar voren gekomen van deze man. Op de beelden zijn beide verdachten te zien die bij de metro in- en uitchecken. De aangehouden verdachte draagt een donkerblauwe jas en de gevluchte medeverdachte een rode jas. Wie weet wie de man met de rode jas is?

Foto's
1/1
Video's
Reacties
John van dijk zegt: spacer
Waarom wordt er nu pas gevraagd of iemand iets gezien heeft terwijl de inbraak op 7 januari heeft plaatsgevonden
30-06-20 18:59
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines