Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:03:32 3 Dier In Problemen Pr Beatrixpark (recr) Schiedam Icnum 534647 Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
donderdag 22 oktober 2020

DONDERDAG 16|04

Aanhoudingen voor mensenhandel in hotel Vlaardingen

Het vermoedelijke slachtoffer van seksuele uitbuiting werd tegelijkertijd uit haar benarde positie in een woning in Den Haag gehaald

VLAARDINGEN - Bij een onderzoek naar mensenhandel zijn woensdag 15 april twee verdachten aangehouden. De aanhouding vond plaats in een hotel in Vlaardingen. De verdachten zijn een 34-jarige vrouw en 30-jarige man uit Bulgarije. Het vermoedelijke slachtoffer van seksuele uitbuiting werd tegelijkertijd uit haar benarde positie in een woning in Den Haag gehaald.


De politie kwam de twee verdachten op het spoor naar aanleiding van een seksadvertentie op internet. Het 27-jarige slachtoffer, ook afkomstig uit Bulgarije, ontving klanten in een woning.

De afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel richt zich op de opsporing en bestrijding van mensenhandel, mensensmokkel en overige vormen van migratiecriminaliteit. Medewerkers voeren daarbij regelmatig controles uit in de besloten prostitutiebranche, de raamprostitutiestraten en de escortbranche.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines