Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:46:51 Ambu 17148 Churchillsingel 3137XB Vlaardingen Vlaard Bon 84771 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-148
zondag 12 juli 2020

VRIJDAG 14|02

Man uit Vlaardingen verdacht van deelneming terroristische organisatie

De man wordt ervan verdacht dat hij in de periode van 2011 t/m 2018 diverse malen in Libië is geweest en daar betrokken was bij een terroristische organisatie

ROTTERDAM / VLAARDINGEN- Vrijdagmiddag maakte het OM bekend dat de politie afgelopen dinsdag een 50-jarige man uit Vlaardingen heeft aangehouden. Hij wordt verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie. De man is aangehouden in PI "De Schie," waar hij momenteel vast zit voor een andere zaak.


Verdenking
De man wordt ervan verdacht dat hij in de periode van 2011 t/m 2018 diverse malen in Libië is geweest en daar betrokken was bij een terroristische organisatie. In de tijd dat hij in Nederland was, heeft hij vermoedelijk contact onderhouden met leden van één of meerdere terroristische organisaties in Libië.


Er zijn geen aanwijzingen dat verdachte in die periode een concreet gevaar heeft gevormd voor de veiligheidssituatie in Nederland.


De man is vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris, die heeft beslist dat de verdachte veertien dagen langer blijft vastzitten.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines