Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:09:43 Brt-03 Br Gebouw Handelstraat Vlaardingen 170451 170331 170431 Prio Hoog Eenheid | Schiedam Kazernealarm Brandweer Waterweg Rijnmond
zondag 12 juli 2020

ZATERDAG 28|12

Dode bij schietpartij aan de Boomgaardstraat in Schiedam

Hulp van de hulpdiensten mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse

SCHIEDAM - Een schietincident in een woning aan de Schiedamse Boomgaardstraat werd een man zaterdagavond rond 19.30 uur fataal. Dat er meer slachtoffers zijn gevallen kan niet worden uitgesloten. Het onderzoeksteam zoekt in dit kader nog getuigen.


Rond 19.30 uur hoorden getuigen schoten waarop de politie werd gebeld. Agenten troffen de gewonde man in een woning aan de Boomgaardstraat aan. Ze zijn direct begonnen met reanimeren. Een traumateamn nam dit kort erna over, maar de hulp mocht niet meer baten. Andere agenten zijn direct begonnen direct een onderzoek in de omgeving, terwijl forensisch experts met het sporenonderzoek begonnen.

 

Uit dat onderzoek bleek dat er mogelijk nog een gewonde betrokken was bij het incident was die, al dan niet met hulp van anderen, de woning heeft weten te verlaten.

 

Was u getuige?
Dat kan zomaar opgevallen zijn. We gaan er vanuit dat omstanders of buurtbewoners iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Boomgaardstraat en aangrenzende straten waaronder de Bagijnhof, Lange Kerkstraat, Grote Markt en Ooievaarsteeg.

 

Is u iets opgevallen? Bel met de politie. Heeft u gisteren met agenten gesproken, maar zijn in de hectiek geen persoonsgegevens van u genoteerd? Bel dan ook. Of heeft u wellicht beelden? Het onderzoeksteam stelt alle informatie op prijs. U kunt dit doorgeven via telefoonnummer 0900-8844. Er kan ook anoniem melding worden gemaakt bij meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines