Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:37:22 (dia: Ja) Ambu 17110 Piersonstraat 3119RG Schiedam Schidm Bon 97217 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-110

Ambulance 17-110

zondag 09 augustus 2020

ZONDAG 25|08

Dode man in woning Rotterdam-Kralingen met tientallen kilo’s amfetamine

Het drugslab bevond zich in een appartementencomplex

ROTTERDAM - In een woning in Rotterdam-Kralingen is een dode man gevonden. In de woning werden ook tientallen kilo's amfetamine gevonden. Een andere man die in de woning aanwezig was is als verdachte aangehouden.


Overleden
De politie kreeg zondagmiddag, om ongeveer 14.30 uur een melding dat in de woning een 31-jarige Rotterdammer verbleef die werd vermist door zijn familie. In de woning troffen de agenten niet alleen de vermiste man aan, die inmiddels bleek te zijn overleden, maar ook een grote hoeveelheid harddrugs.

 

Harddrugs
Hoe het slachtoffer om het leven is gekomen was op dat moment nog niet duidelijk. Omdat dat verband kon houden met bijvoorbeeld de productie van harddrugs werd geen risico genomen en werd de woning ontruimd. Een andere man (54-jarige Rotterdammer) die ook in de woning aanwezig was werd aangehouden en overgebracht naar een ziekenhuis voor controle. Diverse hulpverleners werden onderzocht door ambulancepersoneel.

 

Onderzoek
De amfetamine werd in beslag genomen en de politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het overlijden van de man en de herkomst van de harddrugs. Ook is nog niet duidelijk op welke manier de drugs in de woning werden verwerkt.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines